Utolsó frissítés dátuma |
2024. 04. 18. |
|
|
|
Deutsch, Eveline: |
kosárba»» |
|
összetett keresés»» |
Ungarische kochkunst. Vollstandiges Kochbuch von -- Sechs Theile |
4.000,- |
Bp., [1909], Verlag des Neues Politisches Volksblatt. 178 mm |
|
HorváthD 2054. Első kiadás. Mind a hat rész önálló címlappal; 1.: Die Einsiedenkunst. 2.: Klein-Gebäck; 3.: Torten, Bonbon u. Pralinés, Parfaits, Gefrorenes, Getränke. 4.: Assietten, Vorspeisen, Fisch- u. Schalthiere, Geflügel, Fleisch-speisen, Wildbret. 5.: Mehlspeisen. 6.: Suppen, Gemüse, Garnirungen, Saucen u. Salate.
Egybekötve, a kiadói vászonkötés gerince és az elótábla hiényzik. |
|
Állapot: |
|
Tárgyszavak: |
20. század, gasztronómia, német nyelvű, szakácskönyv |
Kapcsolódó személyek: |
1. |
Deutsch, Eveline |
író |
Kapcsolódó helységek: |
1. |
Budapest |
kiadási és nyomtatási hely |
|
|
Azonosító: 13272 |
kosárba»» |
|
|
|
|